Vacatures

Junior Sales & Delivery advisor Volvo ACG Evergem

In onze Volvo vestiging te Evergem zoeken wij een Junior Sales & Delivery Advisor.

Als Junior Sales & Delivery advisor zal je samenwerken met het hele salesteam van Volvo ACG om alle huidige en toekomstige klanten op een professionele manier te ontvangen.

Je zal ervoor zorgen dat bezoekers de inspiratie en ondersteuning krijgen om Volvo te leren kennen vanaf het moment dat ze de vestiging betreden. Volvo hebben de meest innovatieve voertuigen in het gamma, en jij zal helpen een even innovatieve en onvergetelijke klantervaring te leveren.Bij interesse, gelieve je CV en motivatiebrief te mailen naar tom@acg.be (Tom De Bruyckere, gedelegeerd bestuurder)
Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

TECHNIEKER ACG VOLVO, DEINZE EN EVERGEM

Jobomschrijving

Als technieker sta je in voor het onderhoud en het repareren van voertuigen. Je spoort tevens storingen en defecten op . Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig op de. Je staat de klant te woord met technische uitleg en advies.

Profiel

Je beschikt over een diploma Automechanica en je hebt reeds enkele jaren ervaring als technieker. Je bent flexibel, stressbestendig en je hebt oog voor detail. Je bent een echte teamplayer en klantgericht. Je streeft kwaliteit na en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je gelooft in de troeven van Volvo Personal Service.

Aanbod

Je komt terecht in een gedreven team binnen de ACG Groep.
Wij bieden een aantrekkelijke verloningspakket aan en investeren volop in jouw competentie-ontwikkeling.

Bij interesse, gelieve je CV en motivatiebrief te mailen naar tom@acg.be (Tom De Bruyckere, gedelegeerd bestuurder)

Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.