ACG Groep - news header Volvo

Volvo Cars lanceert nieuw bedrijfsonderdeel Energy Solutions om het klimaatpotentieel van elektrische auto’s te vergroten

Onze elektrische auto’s zijn een belangrijke stap op weg naar een duurzamere samenleving, maar de auto’s en batterijen kunnen veel meer dan enkel uitlaatgassen elimineren.

Lees verder

Volvo Cars gaat kleine SUV EX30 in Gent bouwen in kader van wereldwijde verhoging productiecapaciteit

Als antwoord op de sterke vraag naar de EX30, heeft Volvo Cars beslist dat het in 2025 de nieuwe volledig elektrische SUV ook zal bouwen in zijn fabriek in Gent, dit om de productiecapaciteit voor deze populaire kleine SUV uit te breiden.

Lees verder

Volvo Cars opent ultramodern softwaretestcentrum in Zweden

Hardware ligt aan de basis van het ontwerp van onze nieuwe generatie volledig elektrische Volvo's, maar het is de software die ze helemaal definieert.

Lees verder

Volvo Cars geeft EV-eigenaars verbeterde openbare laadmogelijkheden in Europa

Volvo Cars geeft haar Europese klanten betere openbare laadmogelijkheden met de introductie van een hele reeks handige nieuwe functies – allemaal beschikbaar via de Volvo Cars-app. Voortaan kunnen ze nog eenvoudiger opladen en betalen.

Lees verder

Premier De Croo brengt bezoek aan Volvo Car Gent

Premier Alexander De Croo (Open Vld) bracht vandaag een bezoek aan Volvo Car Gent. De Croo kreeg er ondermeer een rondleiding in het opleidingscentrum waar nieuwe werkkrachten worden klaargestoomd om in de fabriek aan de slag te gaan. Maar ook huidige werknemers worden er bijgeschoold. Op die manier kan Volvo vacatures voor technische profielen gemakkelijk zelf invullen.

Lees verder

Binnenkort verkrijgbaar: de Volvo EM90, onze allereerste 100% elektrische premium-MPV

Stelt u zich een bewegende ruimte voor waar u helemaal uzelf kunt zijn. Een plek om te delen met vrienden en familie, creatief te zijn, te ontspannen, te werken of gewoon na te denken.

Lees verder

ALD Automotive | LeasePlan en Volvo Car Belux brengen meest flexibele private lease contract op de markt

Volvo Car Belux en ALD Automotive | LeasePlan lanceren Volvo Abonnement in België. Opvallend is de duur van dit private lease contract: leasen kan tot 3 jaar maar particulieren kunnen dit abonnement al kosteloos opzeggen na 1 maand. Daarmee is Volvo Abonnement het meest flexibele private lease contract op de markt. Volvo Car Belux en ALD Automotive | LeasePlan spelen zo in op de stijgende vraag naar flexibiliteit in de huidige onvoorspelbare economische situatie.

Lees verder

Volvo EX30 was eregast in het Gentse Wintercircus

De Volvo EX30 was de voorbije weken te gast in het prachtige Wintercircus in Gent. Van 21 juni tot en met 7 juli konden influencers, journalisten, klanten en geïnteresseerden kennis maken met ons kleinste familielid. Interviews, workshops, rondleidingen, alles was aanwezig om er een prachtige tentoonstelling van te maken. België was een van de eerste landen om de Volvo EX30 fysiek en in al haar glorie voor te stellen aan het grote publiek.

Lees verder

Blijvende indrukken in de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90 SUV

Herinnert u zich nog het gevoel van dat koele, gladde gepolijste steentje dat u opraapte aan het strand vele zomers geleden? Of het fluweelzachte gevoel van uw oude, flessengroene fauteuil? En hoe de kleine vezels zachtjes weerstand boden aan uw vingers bij het aanraken?

Lees verder

Klein maar krachtig: maak kennis met de volledig elektrische Volvo EX30 kleine SUV!

Een kleine SUV die grootse Volvo-dingen doet: onze nieuwe volledig elektrische Volvo EX30 is ontworpen om je het veiligheidsniveau te bieden dat je van ons verwacht. Dit model heeft de kleinste CO2-voetafdruk van alle Volvo's tot nu toe en maakt het leven veiliger, comfortabeler en aangenamer dankzij de geavanceerde technologie en het Scandinavische design.

Lees verder

De volledig elektrische Volvo EX30 SUV: een kleine auto met veel potentieel

Soms kunnen eerste indrukken misleidend zijn. Ja, de nieuwe Volvo EX30 is onze kleinste SUV tot nu toe. En ja, hij is aantrekkelijk geprijsd. Maar hij kan een grootse impact hebben en vertegenwoordigt een van onze grootste zakelijke opportuniteiten in de komende jaren.

Lees verder

Nieuwe over-the-airupdate verbetert de Apple CarPlay-ervaring in Volvo's

Onze nieuwste over-the-airupdate, die wereldwijd wordt uitgerold voor Volvo’s met Google aan boord, maakt het infotainmentsysteem nog beter voor Apple CarPlay-gebruikers.

Lees verder

Ruimte, slimme opbergmogelijkheden, intuïtieve technologie: de kleine, volledige elektrische SUV Volvo EX30 belichaamt het beste van Scandinavisch design

De nieuwe, volledig elektrische Volvo EX30 is niet alleen ontworpen voor veiligheid en meer duurzaamheid, hij wil ook uw leven gemakkelijker, meer ontspannen en aangenamer maken dankzij geavanceerde technologie en doordacht Scandinavisch design.

Lees verder

De kleine volledig elektrische SUV Volvo EX30 heeft de laagste koolstofvoetafdruk van alle Volvo’s tot nu toe

De nieuwe Volvo EX30 belichaamt alle geweldige dingen van Volvo Cars: een kleine, volledig elektrische SUV voor het moderne tijdperk. Hij werd ontworpen om veilig te zijn en een kleinere CO2-voetafdruk te hebben dan alle Volvo’s tot nu toe.

Lees verder

Met de kleine, volledig elektrische SUV Volvo EX30 wordt rijden in de stad nog veiliger

Omdat we al 96 jaar vooraan staan als het gaat om veiligheid en hierin steeds blijven innoveren, levert onze toekomstige volledig elektrische Volvo EX30 grootse prestaties op dat vlak, in tegenstelling tot wat zijn grootte misschien doet vermoeden – het is onze kleinste SUV ooit.

Lees verder

Immersief geluid en hoogwaardig design komen samen in de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90 SUV

Volume? Omhoog. Kippenvel? Gegarandeerd.

Lees verder

Maak je klaar voor de volledig elektriche Volvo EX30 SUV!

We hebben groot nieuws: er komt iets kleins aan.

Lees verder

De Waze-app is nu beschikbaar in uw Volvo

Onze geïntegreerde appbibliotheek is vandaag één app rijker geworden: vanaf nu is Waze beschikbaar voor alle Volvo’s over de hele wereld met Google aan boord. Dankzij onze samenwerking is de geïntegreerde Waze-app nu ook voor het eerst beschikbaar voor bestuurders in de VS en Azië-Stille Oceaan.

Lees verder

Bijna 600 km rijbereik met de 100% elektrische Volvo XC40 en C40 Recharge Extended Range

In januari kondigde Volvo Car Belux de MY24 update aan van haar huidige elektrische modellen, de Volvo XC40 en C40. Met een vernieuwd batterijpak, achterwielaandrijving en een Extended Range-variant konden we al van een aanzienlijke verbetering op vlak van rijbereik en verbruik spreken. De nieuwste testresultaten overstijgen de verwachtingen.

Lees verder

Volvo XC90 en XC90 Recharge Plug-in Hybride bekroond met het label 2023 IIHS TOP SAFETY PICK+

De Volvo XC90 middelgrote luxe-SUV werd door het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) bekroond met het label 2023 TOP SAFETY PICK+. Deze aankondiging komt nadat het IIHS de vereisten voor zijn labels TOP SAFETY PICK (TSP) en TOP SAFETY PICK+ (TSP+) heeft aangescherpt.

Lees verder